PVC WINNER PROFILI

WINNER - PROFILI ZA BUDUĆNOST

Extol d.o.o. je krajem 2016. godine započeo projekat – sistem PVC profila za prozore i vrata – Winner Classic i Winner Future – trenutno najnoviji i najmoderniji sistem na tržištu Srbije i regiona.

Naš dizajn proizvoda nosi potpis austrijske tehnologije i proizvodna linija je najnovija tehnologija grupe Theisohn, Nemacka – austrijski proces proizvodnje je ekološki bezbedan.

4-komorni i 6-komorni profili širine od 60 do 70mm. Izrađuju se u širokom spektru boja i dekora. Za proizvodnju profila se koriste samo proizvodi i aditivi od vodećih proizvođača u Evropi i Severnoj Americi, ekološki, sa sertifikatom o poreklu i sertifikatima o kvalitetu.

Profili Winner Classic i Winner Future serije su proizvedeni u skladu sa zahtevima evropskog standarda EN 12608, u skladu sa svim standardima i zahtevima kvaliteta i sigurnosti poslovanja.

Materijali – folije koje se koriste u savijenim profilima su najvišeg kvaliteta; takav je i tip PVC folija SKAI – Cool Colours proizveden od strane nemacke kompanije Hornschuch. Standardni dekori su stalno na zalihama. Boje su dostupne u postojecoj varijanti i u paletnim setovima kompanije sa kojom radimo, odnosno više od 60 nijansi i dekora.

Shopping Cart