PVC prozor Trocal 88 Standard

trocal 88
Thumbnail 1
Thumbnail 2
55_System-88-MD-Rec_weiss_web
41_System-88-MD-Standard_metbrush_web
39_System-88-MD-Standard_goldenoak_web
40_System-88-MD-Standard_anthrazit_web
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
55_System-88-MD-Rec_weiss_web
41_System-88-MD-Standard_metbrush_web
39_System-88-MD-Standard_goldenoak_web
40_System-88-MD-Standard_anthrazit_web
previous arrow
next arrow

Trocal 88 Standard: sertifikovani prozor za pasivne kuće sa toplotnom izolacijom

Tehnički detalji

Specifikacija prozora Trocal 88 Standard

Individualni dizajn

Staklo
Posebni tipovi
Vrsta otvaranja

Karakteristike proizvoda

O Trocal-u

Od 1950-ih Trocal je bio odličan primer za savremene profile prozora i vrata. Trocal je trenutno poznata kompanija širom sveta i to nije iznenađujuće jer je svoje prve prozorske profile proizvela još 1954. godine. Postoji samo jedan važan razlog za ovaj uspeh: odličan kvalitet u kombinaciji sa visokim faktorom udobnosti. Profili prozora i vrata Trocal-a se kontinuirano razvijaju i unapređuju. Profil Standard 88 jedna je od najnovijih i najperspektivnijih inovacija kompanije Trocal. Čak I u standardnoj verziji naši proizvodi dostižu vrednosti pasivne kuće.

Hladnoća ostaje napolju

Napredna tehnika Trocal-a osigurava da njihovi prozori pružaju najbolju moguću zaštitu od hladnoće. Koeficijent toplotnog prelaza Uf = 0,95 W/m²K govori sam za sebe. Gotovo nikakva toplina ne izlazi iz sobe, a hladan vazduh ostaje napolju. Treba napomenuti da je profil tipa Trocal 88 Standard omogućavao protok vazduha iznutra ka spolja.

Nema šanse za neprijatne lepljive sobe! Patentirani sistem sedam komora Trocal modeli efikasne termalne zaštite Trocal -a.

Za kupce to znači nizak koeficijent toplotne propustljivosti koji doprinosi ne samo udobnosti života već i niskim troškovima energije. Čak i za pasivne kuće prozori i vrata Trocal 88 Standard su savršen izbor.

Svetlo ulazi unutra

Optimalna širina za PVC profile garantuje visoku stabilnost i istovremeno obezbeđuje elegantnu širinu okvira za prozore i vrata. Prozori sa profilom Trocal 88 Standard sa jedne strane izgledaju sofisticirano, a sa druge omogućavaju maksimalan upad svetlosti. Živeti i raditi kod kuće ili u kancelariji koja je opremljena Trocal 88 Standard profilima znači optimalno korišćenje dostupne dnevne svetlosti.

Sunčeva svetlost je zdravija za vaše oči i naravno jeftinija od veštačkog osvetljenja. Međutim, ako je potrebno, prozori i vrata se mogu nadograditi žaluzinama, roletnama i venecijanerima.

Uživajte u tišini

Zaštita od buke je jedan od najvažnijih zdravstvenih faktora. Buka nas može razboleti, dok tišina može da nas izleči. To je razlog zašto inženjeri Trocal -a pridaju veliku vrednost poboljšanju zaštite prozorskih profila od buke. Profil prozora Trocal 88 Standard čini vrednost od 45 dB dostupnom. To za korisnike znači da gotovo nema dosadnih zvukova koji prodiru u kuću. Još bolje – na prometnom prelazu ili prometnoj ulici odmah ćete primetiti razliku. Sa otvorenim prozorima, soba je puna buke motora, muzike i isečaka razgovora, a kada su zatvoreni, tišina se vraća na vaš balkon ili sobu.

Zaustavlja lopove

Zaštita od provale nije manje važna od zaštite od buke. Ovo je još jedan aspekt u kome se prozorski profili Trocal 88 savršeno ponašaju. Ovo je moguće zahvaljujući donje postavljenoj bravi koja je dodatno poduprta. Pored toga, moderni okovi povećavaju faktor sigurnosti. Prozori ili vrata mogu biti opremljeni sigurnosnim staklom, a čvrsta dubina zgrade osigurava veći otpor. Nezvani gosti nemaju šanse sa takvim profilom.

Na raspolaganju je više opcija

Uz Trocal 88 Standard, Trocal nudi i drugu opciju ojačanu aluminijumom – AluClip koji je dobitnik austrijske ekološke nagrade ‘Daphne – Spirit of Environment’. Trocal 88 AluClip je dalja modifikacija profila koja kombinuje prednosti PVC-a sa prednostima aluminijuma.

Pored klasičnog belog, EXTOL nudi za ovaj PVC i razne folije obične ili drvene strukture na upit. Imajte na umu da su specijalne folije dostupne uz odredjenu doplatu od nekoliko procenata.

EXTOL – prozori i vrata prilagođeni srcu

Naša kompanija proizvodi od profila Trocal 88 Standard prozore, balkonska i terase vrata. Profil Trocal 88 Standard je pogodan za nagibne i okretne prozore i pored toga za francuske prozore sa krilima. Sa ovim profilom mogu se primeniti čak i velikodušne zavese za prozore. Za EXTOL su mogući prozori sa  ornamentalnim zastakljivanjem I u različitim varijantama dizajna. Na ovaj način naša kompanija može ispuniti sve želje i zahteve svojih kupaca. Naša kompanija nudi zaštitu od sunca i insekata koji su kompatibilni sa profilima Trocal 88 Standard.

Proizvodi EXTOLA su prozori i vrata koji se izrađuju individualno na upit kupaca uz pomoć najsavremenije tehnike.

Tehnički presek profila Trocal 88 Standard

Reference

Shopping Cart