PVC Trocal 76 Classic

Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 4
Thumbnail 3
trocal 70 eco bright rooms
trocal 70 eco winter isolation
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 4
Thumbnail 3
trocal 70 eco bright rooms
trocal 70 eco winter isolation
previous arrow
next arrow

Tehnički detalji

Individualni dizajn

Staklo
Posebni tipovi
Vrsta otvaranja

Karakteristike proizvoda

Trocal – vodeći u oblasti PVC prozora

Prozori su na tržištu od sredine 50-ih i ostaju veoma popularni. Naziv Trocal označava VRHUNSKI kvalitativni PVC prozorski profili. Ovo je brend pod kojim se prvi PVC prozor pojavio na tržištu 1954. godine. Od tada Trocal postavlja standarde u oblasti toplotne, zvučne izolacije i protivprovalnih prozora.

Sa sistemom prozora, Trocal 76 Classic, inženjeri su uspeli da kombinuju prednosti veće širine profila od 88 mm sa onima uobičajene širene od 70 mm.

Prednosti PVC prozorskih profila

PVC prozori postaju sve popularniji. Niži troškovi i savršeno izolovani prozorski okviri nisu zavisni o održavanju, izdržljivosti, energetski efikasni i laki za dizajn. PVC prozorski okviri mogu izgledati isto kao i prvog dana nakon 50 godina. Evo glavnih prednosti na prvi pogled:

 • Dobra vrednost za novac

 • Minimalno održavanje

 • Izuzetno dugo izdržljiv materijal

 • Obezbedite odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju

 • Ekološki prihvatljiva proizvodnja i reciklaža

 • Energetski efikasan

Sistem za zaštitu od vremenskih uslova za visoku energetsku efikasnost

Trocal 76 Classic je opremljen inovativnim sistemom od vremenskih uslova koji se odlikuje odličnim kvalitetima toplotne izolacije i optimalnom konstrukcijom od 76 mm. Sa Ug-vrednošću od samo 1,1, W/m2 K sa standardnim zastakljivanjem, prozor čuva hladnoću spolja i obezbeđuje prijatan ambijent u radnim i dnevnim sobama.

Prvoklasna toplotna izolacija smanjuje troškove grejanja i doprinosi zaštiti životne sredine. U isto vreme, Trocal 76 Classic svojim sistemom plafona sa falcom garantuje pravilnu cirkulaciju vazduha i smanjuje opasnost od stvaranja buđi.

Koncentrišite se na posao i uživajte u mirnoj atmosferi

Buku sa ulice ne treba potcenjivati kao faktor stresa i rizik po zdravlje.

Samo sobe koje nude pouzdanu zaštitu od buke osećaju se prijatno za ljude. U zaštićenom prostoru kancelarijski život je nešto manje užurban, a radnici se mogu opustiti nakon posla. PVC prozorski profil Trocal 76 Classic smanjuje  izolaciju buke do 47 dB Rw.

To u stvari znači da do 90% spoljne buke ne uspeva da prodre u vaš dom. Rezultat je mirna sobna atmosfera bez osećaja izolacije.

PVC prozori individualnog dizajna

Sa profilom Trocal 76 Classic prozori se mogu prilagoditi izgledu fasade, ličnim željama kupca i dizajnirati u odnosu na arhitektonske karakteristike objekta. Kupci mogu birati između mnogih varijacija i stilova:

 • Kombinacija francuskog krila i krila, ili krila i slepog okvira;
 • Prozori na balkonima ili terasama;
 • Oblikovani, lukovi, okrugli ili trouglasti prozori;
 • Dvostruko i trostruko zastakljivanje debljine do 48 mm;
 • Proširivi sa aluminijumskom okrenutom oblogom;
 • Razne boje I dezeni, imitacije drveta;

Više svetla zahvaljujući uskim širinama profila

Novi Trocal 76 Classic omogućava maksimalno korišćenje sunčeve svetlosti. Uske širine profila smanjuju gubitak svetlosti. Svetle i svetle sobe sa minimalnim i veštačkim osvetljenjem stvaraju uravnoteženu i opuštenu atmosferu. Kupci mogu naručiti venecijanere ili roletne za svoje prozore ili balkonska vrata. Elegantna estetika prozorskog profila Trocal 76 čini prozore laganim i elegantnim.

Zbog smanjene širine, PVC profil se može koristiti za nove projekte ili za obnovu starih zgrada. Ugrađena čelična ojačanja u okvire i krila garantuju visoku stabilnost i dugovečnost.

Povećana zaštita od provale i dug vek trajanja

Prozor Trocal 76 Classic može se nadograditi na klasu otpornosti RC 2 i ovo je prepreka koju je teško savladati. Ove vrste prozora su otporne na vremenske prilike i mogu da prežive decenijama bez značajnog izveštaja o održavanju. Lagana nega sa mlakom vodom je dovoljna da prozori ponovo izgledaju kao novi.

Naručite prozor Trocal 76 Classic iz EXTOL-a

EXTOL proizvodi i prodaje prozore, balkonska vrata od visokokvalitetnog PE tipa Trocal 76 AD. Na upit, dostupna je u RAL bojama i drvenom imitacijom. Kupci mogu da biraju između dvostrukog i trostrukog zastakljivanja, a kao dodatna opcija na raspolaganju su ukrasne lajsne i sigurnosno staklo. Ručke za prozore u beloj boji su uključene u cenu, a cene boja i kvaka na zaključavanje dostupne su na upit. Svaka narudžbina kupaca prolazi kroz kontrolu naše fabrike i pažljivo je proveravaju naši stručnjaci na praktičnost i statičnost.

U slučaju dodatnih pitanja i promena sa naše strane, odmah kontaktiramo naše kupce.

Tehnički presek profila Trocal 76 Classic

Reference

Shopping Cart