PVC prozori Trocal 70 mm AD 5-5

Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 4
Thumbnail 3
trocal 70 eco bright rooms
trocal 70 eco winter isolation
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 4
Thumbnail 3
trocal 70 eco bright rooms
trocal 70 eco winter isolation
previous arrow
next arrow

Tehnički detalji

Individualni dizajn

Staklo
Posebni tipovi
Vrsta otvaranja

Karakteristike proizvoda

Trocal – PVC prozori sa konceptom

Naziv Trocal predstavlja moderne, estetski prijatne i štedljive PVC prozore, i to uopšte nije iznenađujuće. Razlog je taj što je Trocal u svom segmentu tržišta dugo priznat tržišni lider. Još od 1950-ih PVC prozori su bili deo proizvodne linije i inspirisali hiljade kupaca svojim modernim dizajnom, kvalitetom i dugotrajnošću.

PVC – jeftiniji svestrani proizvod

Nije slučajno što su PVC profili kompanije Trocal pokrenuli revoluciju u građevinskoj industriji. Plastika se pokazala kao svestrana: ovaj materijal je otporan, toplotno izolovan i fleksibilan u isto vrijeme. Uz pomoć aluminijumskih obloga može se dobiti bilo koji oblik u svim mogućim RAL bojama. Štaviše, ovaj materijal je lak za održavanje i izuzetno je povoljan.

Trocal 70 ECO – prozor za svačiji džep

Zahvaljujući nenadmašnoj konkurentnoj ceni, Trocal prozori vam pružaju mogućnost da obnovite svoje prozore u staroj zgradi ili kući.

Troškovi ulaganja su upravljivi, a osim toga, imate koristi od savremenog estetskog izgleda i niskih računa za struju i grejanje, povećane sigurnosti i pojednostavljenog rukovanja.

Visoka toplotna izolacija zahvaljujući 5-komornoj tehnologiji

Sa Uf vrednošću = 1,3 W/ m²K, Profil Trocal 70 mm AD 5-5 obezbeđuje da topao vazduh neće izaći iz prostorije i zadržavajući hladan dalje od nje.

Moderna 5-komorna tehnologija, u kombinaciji sa obodnim sistemom zaptivke, obezbeđuje odličnu toplotnu izolaciju.

Dvostruko zastakljivanje omogućava postizanje vrednosti Ug = 1,1 W/m²K. Potrošači ovde profitiraju dvostruko: s jedne strane od prijatne atmosfere u kojoj se može živeti u prostoriji, a sa druge strane od smanjenih troškova energije. Na ovaj način, ulaganje u obnovu i razvoj će se isplatiti u vrlo kratkom roku

Fleksibilnost

Trocal 70 mm AD 5-5 omogućava vlasnicima preduzeća i arhitektama skoro neograničene mogućnosti dizajna. Možete birati između zaobljenog ili kvadratnog dizajna, sa ili bez krila, okretnih i nagibnih ili francuskih prozora, sve je to moguće!

Za moderne dnevne sobe možete imati prozore sa providnim staklom, ali za pomoćne i pomoćne prostorije savetujemo vam da izaberete ukrasno ili mat zastakljivanje. Za seriju Trocal Eco 70 sa aluminijumskom oblogom, dostupan je čitav niz RAL boja, tako da su savršeno pogodne za sofisticirani dizajn.

EXTOL – Vaš partner za moderne prozore i vrata

Naša kompanija proizvodi prozore i balkonska vrata od profila Trocal mm AD 5-5. Profesionalni tehničari sa dugogodišnjim iskustvom i našom sofisticiranom mehanizacijom garantuju besprekoran kvalitet. Proizvodi napravljeni po meri koji su stvoreni sa puno entuzijazma i tehničkog znanja – to je ono što karakteriše našu kompaniju.

Usluge koje pruža EXTOL obuhvataju ne samo proizvodnju već i isporuku i ugradnju vrata i prozora. Radimo brzo, pouzdano I u skladu sa važećim građevinskim propisima.

Brza izrada, isporuka na vreme i montaža bez štete u svako doba godine – EXTOL predstavlja najveće zadovoljstvo kupaca.

Da li ste zainteresovani za prozor EXTOL Trocal 70 mm AD 5-5? Razgovarajte sa nama, biće nam zadovoljstvo da vas posavetujemo.

Tehnički presek profila Trocal 70 mm AD 5-5

Reference

Shopping Cart