PVC ulazna vrata

Naša kućna i ulazna vrata od PVC-a pružaju odličnu vrednost zahvaljujući visokokvalitetnom radu i višekomornom profilu TROCAL-a. Zahvaljujući mehanizmu trostrukog zaključavanja naša vrata garantuju najviši nivo sigurnosti. Ipak, PVC vrata se uglavnom koriste kao sekundarna ulazna vrata. U slučaju većih zahteva i velikih opterećenja preporučujemo naša aluminijumska vrata vrhunskog kvaliteta.

Izbor modela PVC ulaznih vrata

SYT 100
SYT 101
SYT 102
SYT 103
SYT 104
SYT 105
SYT 106
SYT 107
SYT 108
SYT 109
SYT 110
SYT 111
SYT 107 GO
SYT 200
SYT 201
SYT 202
SYT 203
SYT 204
SYT 202 GO
SYT 300
SYT 301
SYT 302
SYT 303
SYT 304
SYT 302 GO
SYT 400
SYT 401
SYT 402
SYT 403
SYT 404

PVC VRATA – Isplativo!

PVC vrata – Genijalan dizajn

Vrata od PVC-a su često povoljnija u odnosu na vrata od različitih materijala. Lako se održavaju, izdržljivi i ne zahtevaju skoro nikakvo održavanje. Ulazna vrata EXTOL-a izrađena su od visokootpornih sintetičkih materijala kompanije TROCAL koji pružaju veoma tihu sigurnost i stabilnost. Takođe, postižu visoku stabilnost zahvaljujući savršeno dizajniranim profilima za ojačanje i zavarenim ugaonim spojnicama. Zahtevi prisiljenog upada mogu se realizovati pojedinačno i prema ličnim željama i potrebama kupaca.

Višekomorni profil pruža odličnu toplotnu izolaciju. Pored toga, ima dovoljno prostora za visoko toplotno izolacione ispune i funkcionalno staklo. Sistem kućnih vrata Trocal 88+ nudi široku granu rešenja, uključujući opciju pasivne kuće.

Nema šanse za provalnike!

Studije o provalama vrlo jasno pokazuju da se pokušaji provale mogu zaustaviti dobrom sigurnosnom tehnologijom. Sistem vrata TROCAL 88+ nudi sigurnost prevencijom. Zahtevi otpora na prinudni ulazak mogu se realizovati pojedinačno i prema ličnim željama i potrebama kupaca.

U standardnom modelu koristimo okove za vrata ROTO (RC2) i trostruko zaključavanje kako bismo pružili veoma dobru otpornost na provalu. Šarke vrata koja se otvaraju napolje se nalaze na spoljnoj strani, a kod vrata koja se otvaraju prema unutra – na unutrašnjoj strani.

Lako održavanje i razne mogućnosti dizajna

Dizajnirajte svoj ulazni prostor u potpunosti prema vašim individualnim idejama. Izaberite vrata svojih snova iz širokog spektra modela. Ako imate posebne želje u boji za spoljnu stranu, možete se odlučiti za dizajn Alu-PVC vrata. Nema ograničenja za vašu kreativnost kada se odlučite za odgovarajuće elemente dvostrukog zastakljivanja i kvake na vratima.

Savremena PVC vrata ne zahtevaju skoro nikakvo održavanje, a čišćenje vodom i jednostavnim sredstvima za čišćenje je sasvim dovoljno. Na taj način mogu ostati iste i nekoliko decenija.

Shopping Cart