PVC ulazna staklena vrata

Danas vrata mogu da ostvare nekoliko funkcija: mogu da obezbede zaštitu od toplote, buke i provale. Takođe, ovaj digitalni aspekt je veoma važan jer se ulazna vrata mogu posmatrati kao vizit karta kuće. Plastična vrata su poznata ne samo zbog povoljne cene, već zahvaljujući savremenoj tehnologiji. Mogu se izjednačiti sa drvenim i aluminijumskim vratima posebno u pogledu toplotne izolacije.

Extol – proizvođač prozora i vrata od visokokvalitetnih Trocal ,WINNER i ALUMIL profila.

Naša ulazna vrata se mogu isporučiti ne samo sa staklom već i sa pločom za punjenje. Vrata od sintetičkog materijala imaju odlične izolacione vrednosti – moguća je Uf vrednost do 1,4 V/m²K. Takođe, dostupni su neki dodaci kao što su preglednik vrata, električni otvarač ili ručke.

FENSTERNORM proizvodi prozore i vrata po meri od TROCAL profila i stavlja kvalitet i zadovoljstvo kupaca na visoku vrednost. Naš tim tehničara je spreman da vas posavetuje i može da vam pruži podršku u temama koje se odnose na toplotne instalacije, zaštitu od buke i bezbednost od provale. Oni će znati da vas upute do pravog izbora vrata ili dodataka koji odgovaraju vašim ličnim potrebama.

Shopping Cart