Proces naručivanja

Korak 1 – Izaberite proizvod

Možete izabrati proizvode iz širokog asortimana:

Prozori od najkvalitetnijih I najmodernijih sistema na tržištu. Profili najnovije tehnologije, proizvedeni od plastike, aluminijuma, kombinacije plastike-aluminijuma i plastike u prirodnoj boji drveta.

Ulazna I sobna vrata brenda WInner I Trocal.

Osim prozora I vrata proizvodni asortiman kompanije Extol čine I svi prateći proizvodi, kao što su, roletne, komarnici, podprozorske daske I okapnice, PVC I ALU ukrasne panele u više boja.

Nudimo vam mogućnost biranja dodatnih elemenata kao što su stakla visoke energetske efikasnosti I okovi najkvalitetnijeg evropskog brenda ROTO.

Korak 2 - Obračun

Pomoću našeg kalkulatora pojednostavljen je proces naručivanja prozora. Ono što morate da znate je kako pravilno izmeriti otvor prema našim uputstvima. Dalje izaberite, model I boju profila, vrstu stakla I ukrasne dodatke prozoru ili vratima. U par koraka možete doći do željenog proizvoda.

Korak 3 – Merenje

Ukoliko želite naš proizvod sa montažom, možemo izaći na teren I precizno izvaditi mere. Ako se odlučite za samostalno vađenje mera, snosite odgovornost ispravnosti tih mera. Sigurniji ste u našim rukama. Naši zaposleni će vas posavetovati za sva moguća resšenja vaših problema.

Korak 4 – Potvrda narudžbine

Ako vam odgovara ponuda, možete potpisati ugovor o narudžbini u našim izložbenim salonima. Nakon utvrđivanja svih tehničkih detalja I uslova, kao I plaćanja, pokrenućemo proces proizvodnje.

Možete uplatiti novac u gotovini ili na račun firme. (avans iznosi 50% sa montažom, 100% kada je u pitanju gotov proizvod)

Korak 5 - Isporučivanje Ili preuzimanje

Bićete obavešteni putem telefona ili email da je vaš proizvod spreman za isporuku I montažu. Konačna uplata za proizvod može se obaviti neposredno nakon montaže (ostalih 50%), kada budete zadovoljni odrađenim poslom. U slušaju da je proizvod bez montaže, klijenti su u obavezi da sami organizuju transport.

Shopping Cart