O nama​​

EXTOL je porodična kompanija koja više od 28 godina zasniva svoj rad na profesionalnom I temeljnom poslovanju. Bavimo se veleprodajom PVC I ALU profila, okova, PVC ukrasnih panela za ulazna vrata I stakla. Pored toga proizvodimo PVC I ALU stolariju.    Odgovorna I tačna poslovna komunikacija, velike proizvodne mogućnosti na CNC liniji za brzu I efikasnu proizvodnju. EXTOL kompanija se svrstava među retke u Srbiji koje sa uspehom rade kako na domaćem tako I na tržištu Evropske unije.

 

 

U okviru proizvodnje, a prema proizvodnom programu koji nudimo možete se odlučiti za izradu stolarije od profila koji Vama najviše odgovara po obliku, ceni i drugum karakteristikama koje možete ovde pronaći. Možemo da Vam ponudimo širok asortiman prozora, sa ili bez roletni, ulaznih vrata, sa ili bez ukrasnih panela, zastakljivanje terasa , izrada adekvatnog izloga i sve ono što Vam je potrebno za uređenje stambenog ili poslovnog prostora a izrađuje se od PVC ili Aluminijumskih

Ne proizvodimo samo proizvode po meri, već isporučujemo vašu narudžbinu do vašeg doma, a osim toga nudimo i profesionalnu montažu našeg tima. Naši zaposleni rado će vas na sveobuhvatan način i besplatno savetovati o svim temama koje se odnose na naše članke.

Dakle, ovo nije sve! Svaki kupac može imati svoj prozor ili vrata iz snova uz pomoć konfiguratora proizvoda koji se može koristiti on-line 24 sata dnevno. Naravno, rado ćemo kreirati vašu ličnu ponudu tokom radnih dana.

Shopping Cart