Delimo korisne savete!

Extol vam nudi širok astortiman profila, stakala I okova. Možete birati različite boje prozora, roletni, kao geometrijske oblike po želji za vašu stolariju. U dosadašnjem iskusustvu znamo da nije lako izabrati pravu opciju. 

Vrhunska profesionalna usluga!

Posavetovaćemo vas da izaberete najbolju opciju za vaše potrebe. Naši zaposleni su obučeni da vas upute na sve prednosti I nedostatke određenih materijala. Podržaće vas u odabiru roletni I komarnika. Uradićemo sve u cilju da zadovoljimo vaš lični ukus I kriterijum.

Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju!

Možete nas kontaktirati putem email, telefonom ili lično u našim izložbenim salonima u Beogradu, Šapcu I Loznici, tu možete lično videti sve vrste prozora, vrata, kliznih sistema, video prezentacije I druge proizvode u drugim bojama. Naši prodavci su spremni da vam pomognu. Nema pitanja o prozorima I vratima, na koje mi nemamo odgovor.

Efikasan I brz obračun

Uz Extol, biranje proizvoda će biti uprošćeno I pojednostavljeno. Pomoću online kalkulatora za stolariju, brzo možete izračunati svoj željeni proizvod bez dolaska u izložbeni salon. Od nas ćete dobiti ponudu po tačnoj ceni, uključujući isporuku I montažu. Ukoliko vam odgovara naša ponuda I uslovi, naš majstor može doći do vas u roku od 1 do 3 radna dana za pravilno uzimanje mera prozora. Vaši prozori I vrata će uskoro biti na vašoj adresi.

Da li je sve jasno?

Naš Extol tim rado će Vam pomoći ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije.

Shopping Cart