Aluminijumska stambena vrata

Aluminijum je zaista lagan materijal koji obezbeđuje stabilnu statiku. Istovremeno, to je zaista čvrst građevinski materijal koji je veoma otporan na loše vremenske uslove. Čak i nakon veoma duge upotrebe i velikih opterećenja, Extol ulazna vrata mogu izgledati kao nova. Održavanje može biti vrlo jednostavno – možete ih prebrisati sa malo tople vode i ako želite – koristite uobičajena sredstva za čišćenje. Ukupan izgled vrata sa aluminijumskim profilima je jedinstveno elegantan. Odabirom ove opcije stanovnici pokazuju mnogo ukusa i dobrog stila. Zahvaljujući praškastom premazu moguće je koristiti čitav niz RAL boja.

Extol – proizvođač prozora i vrata od visokokvalitetnih Trocal ,WINNER i ALUMIL profila.

Izbor modela aluminijumskih ulaznih vrata

Aries
Aries-R
Stylus
Balla
Balla-R
Carina
Conna
Conna R
Coparo
Estoque
Fluento
Ravis
Lunea
Lunea-R
Perla-R
Remon
Remon-R
Zelia
Revere
Revere-R
Riva
Riva-R

Aluminijumska vrata

Čvrst, svestran i izdržljiv

Aluminijumska vrata pružaju visoku sigurnost zbog svoje savršene toplotne izolacije, a takođe i visoku stabilnost zbog visokog kvaliteta materijala. Materijal pruža stabilnu statiku i veoma je otporan na vremenske uslove. Zaista je lako održavati i održavati.

Funkcionalnost kućnih vrata možete optimizovati kupovinom specijalnih dodataka kao što su skriveni okovi za vrata, više tačaka zaključavanja, sistemi za komunikaciju sa vratima i druge opcije. Možete birati između nekoliko osnovnih oblika i isprobati različite opcije panela – umetnuti ili dvostrani pričvrsni paneli. Takođe, moguće je dizajnirati svoja vrata u boji po vašoj želji.

Površine i boje

Boje za svoja vrata možete izabrati iz cele RAL skale. Takođe je moguće dizajnirati vrata u dve različite nijanse. Na ovaj način moguće je izabrati različite boje za unutrašnju i spoljašnju stranu uređaja i prilagoditi je svom ličnom enterijeru i dizajnu fasade. EXTOL nudi ne samo široku paletu već i optimalan kvalitet boja. Koristimo samo vrhunske praškaste premaze za naša aluminijumska vrata.

Pouzdana zaštita od provale

Čak i bez dodatne opreme aluminijumska vrata su prilično otporna na nasilne upade. Policija preporučuje RC2 sigurnosni standard za vrata. Na panelima vrata, krilima, staklu, okvirima vrata i okovu vrata ne bi trebalo da postoje slabe tačke. Sve serije vrata iz Extol-a pružaju visoku sigurnost sa specijalnim okovom otpornim na uljeze i automatskim zaključavanjem i mogu se nadograditi do RC 3.

Vaša investicija u kvalitet će vam se vratiti

Aluminijumska vrata su u visokom cenovnom rangu. Po ovim kriterijumima na drugom mestu su vrata od čelika i plastike. Pored visokih troškova, mnogi kupci se odlučuju za čvrsti aluminijum jer njegov kvalitet vraća uloženo.

 

Saznajte više o raznim dodacima i karakteristikama opreme pomoću kojih možete dizajnirati svoj ulazni prostor na način koji je još lakši za korisnika.

Shopping Cart